Werkgevers

Het personeel van uw onderneming is uw grootste kapitaal: de belangrijkste bron van productiviteit. Een goed functionerende en gemotiveerde medewerker is dus van onschatbare waarde.

Uit een recent onderzoek blijkt dat een medewerker met financiële zorgen – of zelfs schulden – slechter functioneert op zijn of haar werk. Natuurlijk heeft dit zijn effect op de werkprestatie.

Tevens zult u het zelf óók merken. Als werkgever heeft u er een dagtaak aan, om alle loonbeslagen administratief af te handelen. En op deze extra taken, zit u natuurlijk niet op te wachten. U wilt tenslotte ondernemen!

U kunt ervoor kiezen de schade te beperken, door uw medewerker een helpende hand aan te reiken. Mela Bewindvoering kan uw werknemer adviseren en coachen, om hem of haar weer grip te laten krijgen op zijn of haar financiële situatie. Wij richten ons hierbij vooral op het aanleren van vaardigheden waarmee men beter kan omgaan met het beschikbare inkomen. Dit kunnen wij bereiken door Budgetcoaching, Budgetbeheer of zelfs Bewindvoering, als instrument in te zetten. Resultaat: uw medewerker is weer net zo gemotiveerd als vroeger.

Wilt u weten wat Mela Bewindvoering voor u, als werkgever kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

Mela bewindvoering is lid van:

Logo NBBI